Alătură-te echipei Agenius Strategy

Evoluează împreună cu noi. Suntem și vom rămâne un partener dedicat evoluției tale.

Suntem diferiți.
Însă pe cât suntem de diferiți, pe atât ne apropie valorile pe care le împărtășim și bucuria de a face zilnic ceea ce ne împlinește.

Cu siguranță și tu ești diferit.
Dacă ești la început în carieră, noi vom fi alături de tine.
Dacă ești deja un profesionist, te vom întâmpina cu brațele deschise pentru că știm că vei adăuga valoare echipei noastre.

Dar asta numai dacă și tu ne împărtășești spiritul de echipă, crezi în cooperare și în dezvoltare prin învățare continuă și vrei să construim împreună afaceri cu rost, durabile și profitabile.

Lasă CV-ul deoparte și trimite la adresa de mai jos o prezentare despre tine - despre cine ești, cine vrei să devii, la ce ești bun și ce iți place să faci, iar noi promitem să acordăm aceeași atenție aplicației tale pe care o acordăm și clienților noștri.

Posturi libere

Contabil junior

Draga noastră viitoare colegă,

Ne bucurăm că ai decis să te alături echipei noastre și că ne vei fi partener în creșterea numărului de afaceri cu rost, durabile și profitabile.

Fiind studentă/absolventă de ASE, cu siguranță îți va fi ușor să te acomodezi cu activitatea noastră în domeniul financiar-contabil. Totuși, practica e mai importantă, așa că de-abia așteptăm să te vedem la treabă!

O să ai ocazia să pui în aplicare cunoștințele de limba engleză, precum și cunoștințele de Microsoft Excel (da, funcțiile alea pe care credeai că nu le vei folosi niciodată - pivot, vlookup, hlookup, sumifs etc).

Pentru început, vei face înregistrări pe centre de cost a documentelor contabile în CIEL, înregistrări în fișiere extracontabile și rapoarte interne. Nu te îngrijora, vom fi alături de tine pas cu pas! Iar când vei fi pregatită, te vei putea implica și în activitațile de inchidere de lună/an și în activitățile de arhivare a documentelor contabile.

Ne place că ne împărtășești pasiunea pentru cifre, că ești comunicativă și că ești adepta învățării continue.
Sunt doar câteva motive în plus care ne asigură că vom realiza lucruri grozave împreună!

Cu drag,
echipa Agenius

PS: nu uita că avem program flexibil, deci te poți organiza cum vrei;
totul e să fii prezentă atunci când e nevoie de tine.

Această scrisoare este pentru tine?
Tu decizi.
Înscrie CV-ul pentru postul de contabil junior pe care-l avem disponibil și vom lua legătura cât mai curând!

Formular de aplicare