Cine suntem

Promisiunea noastră

Dedicat evoluției tale!

Pentru că suntem și vom rămâne un partener devotat dezvoltării afacerilor și împlinirii personale a angajaților.

Citește mai mult

Povestea Agenius

Compania a fost înființată în 1999 cu scopul de a conduce și administra un portofoliu de afaceri ale unui grup de prieteni apropiați. Dorința de dezvoltare continuă a Ginei Calagiu, fondatoarea Agenius Strategy, a încurajat echipa, încă din 1999, să privească dincolo de aparente pentru a găsi soluții inovatoare.

Această provocare a determinat echipa Agenius Strategy să dezvolte propriilor modele pentru a putea susține creșterea performanței companiilor partenere.

Citește povestea noastră

Agenius Strategy

Servicii integrate pentru dezvoltarea și administrarea afacerii tale

Agenius Strategy este un partener cu experiență care oferă servicii integrate pentru dezvoltarea și administrarea afacerii tale.

Pentru a porni o afacere ai nevoie de spirit antreprenorial, de o idee genială, de o echipă, de capital și un moment potrivit.

Pentru dezvoltarea ei, ai nevoie de o strategie, de un model funcțional, de instrumente pentru administrarea afacerii, de o echipă competentă și motivată să acționeze.

Pentru a atinge excelența ai nevoie de specialiști care să te ghideze și să te susțină pas cu pas în implementarea strategiei.

Vezi echipa