Echipa Agenius Strategy

Este cea mai prețioasă sursă a afacerii

Ne instruim continuu pentru că mai multă înțelegere și cunoștințe înseamnă mai mult succes iar obiectivul nostru este să aducem acest succes și în companiile clienților noștri.

Angajamentul nostru:

  • Suntem o echipă în care fiecare persoană se dezvoltă și se împlinește prin ceea ce face, prin activitățile specifice rolului sau în cadrul companiei.
  • Sub îndrumarea unui mentor și cu sprijinul întregii echipe, fiecare membru își poate manifesta creativitatea și își poate depăși cu succes provocările rolului său.
  • Fiecare persoană se poate manifesta creativ, are provocări, beneficiază de susținerea echipei și îndrumarea unui mentor.

Faceți cunoștință cu o echipă de specialiști dedicați dezvoltării afacerilor care s-au antrenat pentru a fi alături de tine în orice moment al evoluției tale.

Gina Calagiu

Entrepreneur, Strategic Expert


Sunt Gina – prieten, antreprenor şi mentor. Am fost înzestrată cu gândire strategică şi preţuiesc sănătatea, invatarea continua, contribuţia şi relaţiile de prietenie autentice. Misiunea mea este sa dezvolt o comunitate de prieteni sănătoşi, împliniţi şi prosperi.

Viața este frumoasă! Merită să mă bucur de ea în tihnă și în fiecare clipă. Trăiesc pentru a descoperi frumusețea vieții.

Daniela Munteanu

General Manager


Sunt Dana, o persoană încrezătoare, independentă și un organizator excepțional, care prețuiește sănătatea, relațiile autentice și evoluția.

Cel mai bine mă definește rolul de coordonator înzestrat cu gândire analitică. Acest talent îmi oferă capacitatea de a rezolva probleme rapid și eficient. Îmi place să analizez lucrurile în profunzime – viziunea de ansamblu și spiritul de observație fiind unele dintre forțele mele motrice.

„Nu ești niciodată prea bătrân ca să-ți propui alt țel sau să visezi un nou vis.” — C. S. Lewis

Adriana Toșa

Account Manager


Sunt coechipier, un om care comunica ușor, cu multă răbdare și un atent observator; empatică și prietenoasă. Sunt mama, prețuiesc familia si sănătatea. Din valorile mele fac parte educația, evoluția și responsabilitatea.

Consecvența și perseverența aduc rezultate bune împreună.

Antonina Ilie

Account Manager


Sunt Antonina, un ucenic vesel și activ care abia așteaptă să pună în practică orice provocare. Acționez minunat într-un mediu în care planificarea și prioritizarea sunt obiceiuri bine conturate dar, de asemenea, savurez orice moment neprevăzut. Înțeleg, observ și descopăr universul din jur cu un optimism ieșit din comun.

Cel mai frumos loc din lume e la linia de sosire!

Elena Stroe

Account Manager


Sunt o economistă veselă, înzestrată cu răbdare și cu un talent deosebit în soluționarea problemelor. Mă consider o bună prietenă care apreciază loialitatea și bunătatea și care prețuiește foarte mult natura și viața. Consider că echilibrul este calea atingerii fericirii personale și îmi doresc ca prin acțiunile mele să contribui la schimbarea lumii într-una mai bună.

Dau șansă fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața mea!

Florentina Gheorghe

Senior Accountant


Sunt un om optimist iar rolul care îmi vine mănușă începând cu anul 2012 este acela de economist. Printre abilitățile mele se evidențiază viziunea de ansamblu și găsirea soluțiilor optime iar valorile care mă reprezintă și în care cred sunt echilibrul, integritatea și independența. Talentul meu natural este de a surprinde complexitatea lucrurilor și de a transmite mai departe esența lor într-o manieră clară și intrigant de simplă. Și asta nu e tot…

Echilibru între ce gândesc și ce fac.

Ana Maria Creiță

Senior Accountant


Sunt o persoană răbdătoare, perseverentă. Atunci când întreprind un lucru îl examinez temeinic, dar întotdeauna îl îndeplinesc cu succes. Mă caracterizează independența, prudența, determinarea. Mă adaptez în orice situație și nu mă tem de schimbări.

Totul se face cu moderație, inclusiv moderația în sine.