Povestea noastră

Evoluția Agenius Strategy

Modelul Agenius Strategy pentru dezvoltarea și administrarea afacerilor, unic în piață, s-a dezvoltat în mai multe etape::

Ne-am asigurat că pornim la drum cu o echipă:

  • cu valori compatibile cu cele ale organizației;
  • dornică de a-și crește nivelul de înțelegere a fenomenului economic
  • pregătită pentru antrenarea competențelor cheie

Astfel, am format o echipa cu spirit tânăr și am ales să investim timp de 5 ani în pregătirea și antrenarea fiecărei persoane.


Dezvoltarea continuă a echipei și dorința de a pune în practică a condus la extinderea serviciilor în domeniul managementului afacerilor, resurselor umane și contabilității.

În această perioadă am îmbinat experiența dobândită cu înțelegerea fenomenului economic și am definit un model al sistemului contabil organizat pe centre de profit și centre de performanță. Acest sistem s-a dovedit indispensabil și extrem de valoros pentru monitorizarea și evaluarea performanței unei afaceri.


Este etapa în care am identificat 3 nevoi majore ale companiilor: strategie, instrumente de management și creșterea competențelor și motivării angajaților. Acesta a fost momentul în care compania a decis să realizeze un model propriu pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare și administrare a afacerilor. Prin parteneriate cu specialiști români din domenii multidisciplinare a luat naștere și s-a dezvoltat modelul Agenius Strategy pentru modelare strategică și operațională a afacerilor, cu scopul de a răspunde celor 3 nevoi identificate.


Echipa Agenius Strategy testează modelul în proiecte pilot și se pregătește să devină un partener cu experiență care oferă servicii integrate pentru dezvoltarea și administrarea afacerilor.